/ moaa /

SOPHIA ÄR HEMMA!!

Har haft en sån himla härlig långhelg. På självaste nationaldagen så gick jag mamma och pappa upp vid halvfem för att åka till arlanda och hämta hem min bästa syster Sophia. Efter fyra månader jorden runt för hennes del så föll tårarna direkt när jag såg henne komma gående. Hemresan gick väldigt fort hem när vi fick höra massor av hennes resa. Mot kvällen kom Emelie och Fredrik hem till oss, vi satt ute i solen och åt grillat kött med tillbehör.
 
På kvällen åkte jag ut till Rebeckas land i skärgården där hon och ett helt gäng hängde och drack. De har sin studentvecka nu och när jag kom körde vi femkamp (som bara blev en fyrkamp) i lag, mitt lag vann tack vare musikquizen och Idas briljerande. Vi somna runt tretiden och dagen därpå blev det städande men även några timmars häng på bryggan i stekande sol. Badade även två gånger, gjorde susen för baksmällan. 
 
På fredagkvällen hängde jag Rebecka Karin och Sara hemma hos Rebecka. Vi drack och umgicks innan vi drog en sväng till trägårn innan utgång på Puls/Hugo. Från början var jag inte alls taggad, det var så väldans lite folk men sen gick man igång till slut. Hade en bra kväll med fina vänner och tackar Karins mamma för skjutsen hem.
 
Igår var släkten här för att fira pappa och Sophia i efterhand, och även välkomna Sophia hem förstås. Vi åt grillad fläskfilé med tillbehör och till efterrätt åt vi blåbär och hallonpaj. Sophia visade några filmer när hon hoppade bungyjump, canyon swing och fallskärm. Himla härligt och känslan efteråt måste vara helt underbar. 
 
Idag är det vilodag för mig innan en förmiddagsvecka börjar. Nu blev det världens längsta inlägg men det får ni ta. Puss!
 
Det var inte bara jag som grät!