/ moaa /

ALANYA

Hej!
 
Nu har vi (jag, Emelie och Johanna) snart varit hemma i en vecka efter Turkiet. Vi hade en väldigt bra vecka tillsammans, väldigt kul om inte annat. Har nog aldrig skrattat så mycket på bara en vecka. Vi var i Alanya och bodde på Delfino som vi även gjorde förra året. Väldigt fint hotell, så varje kväll åt vi på hotellets restaurang Blue night. Bra mat och alltid lika trevlig personal.
 
Vi låg på stranden till fem om dagarna och lunch käkade vi på strandrestaurangen. Maten är ju fantastiskt god i Turkiet, och då ska man prova deras kebab. Den är inte alls som i Sverige! Första heldagen gjorde vi hamam som är ett turkiskt bad bestående av bastu, skrubbning, skummassage och massage. Kan varmt rekommendera och göra det för att få en snygg och jämn bränna. Veckan vi var där hade vi dåligt väder 1,5 dag. Det var väldigt mulet och trist men då passade vi på och sova ut och bara ta det lugnt. Dagarna efter gick det väldigt höga vågor så det var rödflagg, därför kunde vi bara sola och inte bada de två sista dagarna och det var då tur att temperaturen i luften inte var så hög. 
 
Flygresan dit gick bra dock försening med 1,5 timme men den tiden gick fort. Däremot när vi skulle hem var planet försenat med fyra timmar, ganska jobbigt när man åker mitt i natten. Sov hela hemresan tack o lov. Stort tack till Emelie och Johanna för en härlig vecka i Alanya!
 
Smakprov, fler bilder kommer senare!