/ moaa /

Lördag / Horken

Igår vaknade jag runt elva, fixade lite frukost och satt mig ute i solen. Underbarare väder kunde det ju inte bli. Där låg man några timmar pressade lite.
Vid fem kom släkten för att fira Fia som fyllde 17år i måndags. Vi satt på alltan och åt, himmla mys med tjocka släkten, ae våran släkt är nog inte så stor! Satt och såg bolibompa med min lilla kusin Viktor, oj så länge sen det var man såg det programmet, liksom ae inget för mig liksom. Mamma fick även sin morsdag-present igår av mig, fia och emelie. Hon fick ramar med foton i, hon blev nog ganska glad tror jag ;).
 Vid halvnio-nio åkte släkten hem, Fia och jag följde med farmor och farfar ut till deras land i vånga/sunkerstad, mamma och pappa skulle ändå dit idag. Så vi skjutsade först Fia till kyrkan, sen åkte vi andra hem och såg på tv. Sen när Fia kom hem gick vi och la oss, somnade nog direkt då!

Idag gick vi upp runt niotiden, åt lite frukost sen blev det att schteka som man har gjort ungefär hela dagen. Ae det blev inget dopp i sjön, farmor och farfar trodde det var massa gult på ytan, ae inget fräscht det! Ae usch var ju inte ens nere och tittade, jag som ville bada om jag nu tänker efter.
Min faster och hennes kille kom ut och åt lite mat, sen efter några timmar kom mor och far och fikade med oss. Jag och pappa drog på badminton"match", oj så bra det gick, haha. Vi åkte hem runt sextiden. Mamma hade sagt att mina ben var väldigt röda,  så jag tittade på dem när jag kom hem, usch så ont och så rödaa! 
För ett tag sen var mamma och jag ute, mamma åkte inlines och jag cyklade brevid, haha måste sett roligt ut! Menmen härligt var det iaf! 

Pussss på solen

Sommarstugan


Fia steker


Lekstugan :D


vaaaarmt, jag typ settades




HAHAHAHAHAHAHAHAHA, det går ju inte att garva mer asså!