/ moaa /

FIN HELG

Hej!
Hade en superbra after work på jobbet i fredags. Vi lagade mat tillsammans , åt och bara umgicks. Några hamnade på Wasa senare men eftersom en annan skulle till Stockholm dagen efter så höll jag mig nykter och åkte hem tidigare. 
 
Vad gjorde jag då i Stockholm? Jag Emelie mamma och mormor åkte upp så vi kom dit vid halvett och då blev det lunch direkt. Sen gick jag och Emelie och tittade i butiker, fick endast med mig ett par jeans och trosor.. Senare mötte vi upp mamma och mormor igen för att äta, vi åt god mat på Riche. Efter det var det dags för det vi åkte dit för, Flashdance musikal på Chinateatern. Den var väldigt bra, både sång och dans var perfekt. 
 
Söndagen spenderade jag med David, vi hade en helmysig dag tillsammans! 
I måndags fick jag en tid till tandläkaren för jag hade bitit bort en liten bit av en tand. Kom därifrån med en lagad tand men med mycket mindre pengar i plånboken. FAN så dyrt tandläkarbesök är..! Till råga på allt ska jag dit snart igen för o laga ett hål, självklart hade jag ett sådant också!.. 
 
Igår efter jobbet hämtade jag ut nya jobbarbyxor för de jag har nu har blivit väldigt stora. Det visade sig att jag kunde gå ned två (!!) storlekar, så jäkla härligt! Hamnade på gymmet efteråt och köttade sönder kroppen efter en veckas uppehåll. 
 
Åkte till gymmet även idag, köttade på och det kändes väldigt bra. Idag sprang jag 35 minuter istället för 30 och ökade även hastigheten med 5 de sista 7 minuterna, goodie! Vi har precis ätit lite här hemma, jag gjorde iordning hamburgare med sallad och broccoli till. Nu är kaffet upphällt i koppar så dags o röra sig ned och umgås med familjen.
 
Vi hörs!